A RADAWAY 2005-ben jött létre Lengyelországban Poznan mellett és 2014-re több országban van jelen zuhanykabinjaival, zuhanytálcáival Európában.

 

A minőségi és precíz termékeinek és egyedülállóan nagy termékválasztékának köszönhetően mára a RADAWAY márka Európa legdinamikusabban fejlődő zuhanykabin gyártójává vált.

Lengyelországban a márka jelenleg is piacvezető szerepet tölt be.
Magyarországon és a környező országokban a márkaképviseletet 2008 óta a Méta Hungary Kft. látja el.

Számtalan méretben és formában, stílusban kínálunk zuhanykabinokat és zuhanyajtókat, akár egyedi méretben is. Termékkínálatunk ez egyszerű sztenderdtől a pazarló luxusig szinte minden igényt kielégít. A klasszikus 90x90-es zuhanykabin kialakítástól az aszimmetrikus 120x80-as zuhanykabinig, vagy ettől nagyobb, illetve eltérő méreteket is tudunk gyártani.

Természetesen az akril és műmárvány zuhanytálcákat is széles termékskálán kínáljuk. Újdonságként ajánljuk burkolható zuhanytálcáinkat számtalan méretben, vagy akár egyedi gyártásban szintén versenyképes áron.

Rozsdamentes zuhanyfolyókáinkra az anyagkombinációnak és a precíz gyártásnak köszönhetően 25 év garanciát biztosítunk.

 
 
 

A RADAWAY termékpaletta több, mint 90%-a vízlepergetős kivitelben gyártott edzett biztonsági üveggel készül. Választékunkban többféle üvegmintát is kínálunk, melyek közül a stílusának és ízlésvilágának megfelelően választhat felár nélkül.

 

Méta Hungary Kft – mint Radaway márkaképviselete

Cégünk 1996 óta van jelen a Magyar piacon, így napjainkra az ország egyik meghatározó kád,- és zuhanykabin forgalmazó, valamint hidromasszázskád, masszázsmedence gyártó vállalatává növekedett. Termékkínálatunk és a sokéves piaci tapasztalat garancia arra, hogy a tőlünk vásárolt zuhanykabinok sok éven keresztül megállják a helyüket, mind a minőséget, mind pedig használhatóságot figyelembe véve.

A termékeinkhez a garanciákon túl akár 10 éven keresztül is biztosítunk alkatrész utánpótlást és tesszük mindezt gyorsan és szakszerűen, hisz minden speciális nem készletes alkatrész Európából a rendelkezésünkre áll pár nap alatt.

Magyarország teljes területén vállaljuk a Radaway zuhanykabinok, zuhanyajtók és tálcák minőségi beépítését, mellyel garantáljuk, hogy termékeink sok éven keresztül fogják az Ön számára a gondtalan zuhanyzást biztosítani. Országos szervízhálózattal rendelkezünk és egyedülálló meghosszabbított garanciákat biztosítunk termékeinkre.

Nagyberuházásoknál nem csak a termékeinket, hanem magunkat is ajánljuk, mint partnert a műszaki előkészületek tanácsadásában, egyeztetésében, munkafolyamatában, hogy a zuhanykabin, zuhanyajtó, zuhanytálca beépítés, telepítés az adott igények és viszonyok figyelembe vételével a lehető legtökéletesebb legyen. Hisszük és tudjuk, hogy a szakértelmünkkel és szolgáltatásainkkal időt és pénzt takarítunk meg közösen.

Nézze meg széleskörű Radaway zuhanykabin, zuhanytálca és zuhanyfolyóka kínálatunkat ITT!

Személyesen pedig jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol szakmailag felkészült kollégáink készséggel segítik Önt a döntésben, hogy Önnek minden szempontból a legmegfelelőbb és legideálisabb zuhanykabin kerüljön otthonába.

Bemutatótermünk címe: 1149 Budapest, Mogyoródi út 32.

Kontakt:
Tel.: 1/ 796-85-89
Mobil: 30/ 586-3349

Nyitva tartás:
Hétfő: 12:00-17:30
Kedd - Péntek: 9:00-17:30
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: zárva

 
 
 

A bemutatóterem a Lukoil üzemanyag-töltő állomás bejárata felől közelíthető meg!

 


Nagyobb térképre váltásget_cikk_by_rovat() - Nem lehet csatlakozni