A Méta Hungary Kft. 1996 óta foglalkozik akril kádak és zuhanykabinok forgalmazásával.

 


 
 
 

Minőség

 

Az M-Acryl kádak magasan képzett, tapasztalt szakemberek munkájának eredményei. A formatervezéstől, az anyagbeszerzésen át, a gyártás minden szakaszában a magas minőség jellemzi termékeinket és tevékenységünket. Éppen ezért a gyártó az anyagkombinációba vetett hitének tanúsítványaként minden M-Acryl kádra 10 éves garanciát vállal. Az M-Acryl kádak hivatalos termékoldalára ITT juthat el.

Széles forma és méret választék

Arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja az elképzeléseinek és a fürdőszobájának megfelelő fürdőkádat és azok kiegészítőit. Választékunkban megtalálhatóak az egyenes kádak, sarokkádak, aszimmetrikus kádak, különleges kádak, térben álló kádak, masszázskádak és a hozzájuk tartozó népszerű kiegészítők is.

Saját gyártású masszázsrendszerek

Kínálatunkban többféle masszázsrendszer közül választhat. Pneumatikus, vagy elektronikus vezérlésű masszázskádakat kínálunk vásárlóinknak az egyedülálló turbómasszázs funkcióval. ABC technológiánknak köszönhetően a kívánt hidromasszázs hatása lehet intenzív, serkentő hatású vagy éppen ellazulást elősegítő.

Kiegészítők

Kádjainkhoz számos kiegészítőt kínálunk, mint akril előlapok, trópusi fa előlapok, fejpárnák, kapaszkodók, nyíló és fix kádparavánok, kádperemre szerelhető három, illetve négyüléses csaptelepek és lefolyók.

Nézze meg kádjaink és masszázsrendszereink kínálatát a www.m-acryl.hu hivatalos márka oldalon.

Szolgáltatásaink:

Márkaszerviz
Cégünk immáron 18 éve gyárt és üzemel be masszázskádakat Magyarországon vevőink legnagyobb megelégedésére.
Használja ki több éves tapasztalatunkat, üzemeltesse be masszázskádját márkaszervizünkkel.

Hívjon (Tel: 76/441-170) vagy írjon e-mailt (szerviz@metakft.hu)!
Szakembereink készségesen állnak rendelkezésére, hogy a beüzemelés a vásárlást követően a legrövidebb idő alatt megvalósulhasson.

Bemutatóterem
A piaci népszerűségünk és az M-Acryl kád termékpalettánk nagysága indokolta döntésünket, hogy 530m2-en megnyissuk bemutatótermünket elősegítve partnereink és az Ön döntését.
Bemutatótermünkben testközelből tapasztalhatja meg akrilkádjaink méretét és formáját. A kádjainkba bele is ülhet, így meggyőződhet arról, hogy a kiszemelt kád a legjobb választás az Ön számára.

Budapesti bemutatóterem:

1149 Budapest, Mogyoródi út 32.
Tel.: 1/ 796-85-89
Mobil: 30/ 586-3349
Fax: 1/ 280-25-27

 
 
 

NYITVA TARTÁS:
H: 12:00 - 17:30
K-P: 9:00 - 17:30
Szo.: 9:00 - 13:00

 

A bemutatóterem a Lukoil üzemanyag-töltő állomás bejárata felől közelíthető meg!


Nagyobb térképre váltás